Sidan innehåller annonslänkar

KLR Omaggio 16x20cm Vase, Black vas svart/vit

Jämför produkt KLR Omaggio 16x20cm Vase, Black vas svart/vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten KLR Omaggio 16x20cm Vase, Black vas svart/vit i kategorin Diverse här hos oss.

Produktinformation

Snygg glas i porslin från Kähler. Vasen är randig med svarta ränder mot vit botten. .

Se gärna också

Premium munskydd kaki

Munskydd av ekologisk bomull med elastiskt band i sidorna. Detta är inte ett medicinskt munskydd. Det uppfyller kraven på munskydd i enhet med EU:standarden av munskydd i textil. Munskyddet uppfyller kraven som är framtagna och godkända av EUs arbetsgrupp för bekämpningen av Covid-19. Kraven listas i CWA 17553:2020 Munskydd - Vägledning avseende minimikrav, provningsmetoder och användning. Munskydden är effektivitets-testade enligt EN 14683 (Annex B & C) som är en del av kravet i CWA 17553:2020. Skydden har en filtreringseffektivitet på > 90% för partiklar med en storlek på 3 (+/- 0,5) µm samt luftgenomsläpplighet runt 40 Pa/cm² (för andningens skull).
Tvätta skyddet i 60 grader före första användning och efter varje användningstillfälle. Kan tvättas upp till 15 gånger utan att funktionen sätts ned. Skyddet finns endast i storlek L som motsvarar 7x17,5 cm, du kan enkelt gör en egen knut om du vill att det ska sitta närmre ansiktet. Skyddet är till för vuxna och barn över 12 år. Finns i olika färger.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Diverse

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från Arne Jacobsen

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Bitz

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter