Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Flaskborste 36 cm

Beställ Kochblume - Flaskborste 36 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Flaskborste 36 cm inom kategorin Diskdukar.

Produktinformation

Flaskborste i silikon med en längd på 36 cm från det tyska köksföretaget Kochblume.Rengör enkelt dina återanvändbara vattenflaskor, eller varför inte din mixer, med denna långa flaskborste. Borsten är speciellt designad för att enkelt kunna ta sig in i trånga utrymmen där bakterier lätt samlas och det smala ergonomiska handtaget gör borsten enkel att manövrera under rengöringsprocessen.

Handtaget har även en inbyggd ögla för upphängning för praktisk förvaring när borsten inte används. Borsten är helt tillverkad i BPA-fri silikon som är ett av de mest idealiska materialen för köksverktyg på grund av sin hållbarhet och kompatibilitet med andra material för enkel användning utan slitage.Tyska Kochblume startades år 2010 med en klar vision om att revolutionera det moderna köket, och det har de sannerligen lyckats med! Med sina BPA-fria köksverktyg i silikon har de satt en ny standard inom matlagningsvärlden för både hållbarhet och ergonomi – allt för att göra det så enkelt som möjligt att få ett perfekt resultat i köket varje gång.

Se även andra produkter från Diskdukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Tamahagane

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Gustavsberg

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Sthål

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Arabia

Se alla produkter