Kockums - Diskborsthuvud Trä

Jämför produkt Kockums - Diskborsthuvud Trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Diskborsthuvud Trä i kategorin Diskborstar Tvålpumpar här hos oss.

Produktinformation

Diskborsthuvud som passar till diskborsten från Kockum. Tillverkad i bokträ. .

Se gärna också

Umbra - Droplet Tvålpump 8x20 cm Denim -25%

Tvålpump med en volym på 280 ml från kanadensiska Umbras Droplet-serie.

Låt denna modernt designade tvålpump bidra med både stil och funktionalitet till ditt badrum eller kök. Tvålpumpen från Umbras Droplet-kollektion är vackert utformad med en design som har inspirerats av en vattendroppe, och med sitt guldfärgade pumphuvud i hållbar ABS-plast samt tvålbehållaren i tålig akryl passar Droplet-tvålpumpen perfekt in i både badrums- och köksmiljöer av alla sorter och variationer. Tvålpumpen har en volym på 280 ml och mäter 9 cm i diameter, med en höjd på 19 cm. För optimal användning rekommenderas att tvålpumpen endast används för just tvål.

Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem. Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter. Med 30 års erfarenhet fortsätter Umbra att växa med sina grundare i täten, och bara framtiden kan säga hur långt de kommer att gå.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Diskborstar Tvålpumpar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Eva Solo

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Zwilling

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Spring Copenhagen

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Gustavsberg

Se alla produkter