Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Kaffesked 4-pack Svart

Jämför produkt Aida - RAW Kaffesked 4-pack Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Kaffesked 4-pack Svart i kategorin Dessertbestick här hos oss.

Produktinformation

Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest.

Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller.

Kaffeskeden finns i tre olika färger svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kannor

Kannor från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Kockums

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Ariete

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Zwilling

Se alla produkter