Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Dessertsked 4-pack Svart

Jämför produkt Aida - RAW Dessertsked 4-pack Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Dessertsked 4-pack Svart i kategorin Dessertbestick här hos oss.

Produktinformation

Dessertsked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest.

Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller.

Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw. Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin.

Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen. Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest

Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Choklad

Choklad från Finsmakeriet

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Cooee

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Gejst

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Gustavsberg

Se alla produkter