Kosta Boda - Contrast Skål 35 cm Vit

Jämför produkt Kosta Boda - Contrast Skål 35 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Contrast Skål 35 cm Vit i kategorin Dekorationsskålar här hos oss.

Produktinformation

Vacker skål från Kosta Boda med ett konstnärligt uttryck designat av Anna Ehrner. Med sitt enkla men kraftfulla formspråk har glaskonstnären Anna Ehrner skapat klassiska serier som blivit till stora försäljningssuccéer, däribland Line och Contrast.

Ett särskilt kännetecken för Ehrner är de färgade slöjorna i inne i glasmassorna och de ringlande formerna som bland annat återfinns i serien Basket. Hon strävar efter att ta tillvara på glasets egna liv genom att se glasmassan som en kraft som inte går att tygla. .

Se gärna också

Nybro Crystal - Olivia Skål 17 cm Grå -25%

Serien Oliva för tankarna till medelhavet, vackert handmålad med motiv av oliver för den en härlig och varm känsla med sig. Skålen har en behändig storlek med ett brett användningsområde, det mest självklara är att använda skålen för oliver. Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.

Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödformar

Brödformar från Guardini

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Gefle

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Hay

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Kay Bojesen

Se alla produkter