Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Dark Green

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Dark Green online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Dark Green i kategorin Dekorationsskålar här hos oss.

Produktinformation

Crystal Hobnail Bowl från Klimchi är med sin unika form och moderna design en inredningsdetalj som verkligen sticker ut. Hobnail Bowl har en fantastisk förmåga att fånga och reflektera ljus vackert och kommer med sin sköna attityd lätt kunna användas för att bryta av i inredningen på ett iögonfallande sätt.I serien hittar du även glas och olika kannor i samma härliga stil och flera effektfulla färger att komplettera med. .

Se gärna också

Nybro Crystal - Olivia Skål 17 cm Grå -25%

Serien Oliva för tankarna till medelhavet, vackert handmålad med motiv av oliver för den en härlig och varm känsla med sig. Skålen har en behändig storlek med ett brett användningsområde, det mest självklara är att använda skålen för oliver. Oliva finns i 2 olika färgutföranden att välja mellan.

Serien Olivia är formgiven av Micael Mårbo på Nybro Crystal. Där målas serien för hand av skickliga målare i måleriet som finns på bruket i Nybro, Småland. De vackra motiven skapas med hjälp av airbrush-teknik. Fatet målas med organisk färg som sedan bränns i ugn för att tåla slitage. I serien hittar du även vas och skålar med samma härliga mönster.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Kitchenaid

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från Star Trading

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Modern House

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter