Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Crystal

Beställ Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Crystal på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Crystal inom kategorin Dekorationsskålar.

Produktinformation

Crystal Hobnail Bowl från Klimchi är med sin unika form och moderna design en inredningsdetalj som verkligen sticker ut. Hobnail Bowl har en fantastisk förmåga att fånga och reflektera ljus vackert och kommer med sin sköna attityd lätt kunna användas för att bryta av i inredningen på ett iögonfallande sätt.I serien hittar du även glas och olika kannor i samma härliga stil och flera effektfulla färger att komplettera med. .

Se gärna också

Kähler Design - Kokong Skål genombruten 40x23,5 cm Brun -25%

Stor skål ur serien Kokong, formgiven av Bernadotte & Kylberg. Fatet är tillverkat av glaserad fajans, och blir en iögonfallande skulptur i rummet, oavsett om det är fyllt med frukt eller grönsaker eller står tomt som det är. Fatet är lika fint ensamt som tillsammans med andra delar ur serien. Finns i brunsvart och vit.

Designduon Bernadotte & Kylberg har i samarbete med danska Kähler tagit fram lergods-serien Kokong, en kollektion bestående av 5 inredningsdetaljer i vitt och mörkbrunt. Inspirationen är hämtad från den nordiska naturen och skönheten i årstidernas växlingar.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Oxo

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Rörstrand

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Beka

Se alla produkter