Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Amber

Jämför produkt Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Amber online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klimchi - Hobnail Skål 23 cm Amber i kategorin Dekorationsskålar här hos oss.

Produktinformation

Crystal Hobnail Bowl från Klimchi är med sin unika form och moderna design en inredningsdetalj som verkligen sticker ut. Hobnail Bowl har en fantastisk förmåga att fånga och reflektera ljus vackert och kommer med sin sköna attityd lätt kunna användas för att bryta av i inredningen på ett iögonfallande sätt.I serien hittar du även glas och olika kannor i samma härliga stil och flera effektfulla färger att komplettera med. .

Se gärna också

Bordallo Pinheiro - Cloudy Butterfly Skål 3 l

En enastående skål från Bordallo Pinheiros kollektion Cloduy Butterfly och framtagen tillsammans med Claudia Schiffer. Skålens yta är lätt texturerad och en vacker fjäril i jordnära nyanser pryder skålens sida. Schiffers kärlek för det lantliga återspeglas tydligt i denna vackra skål som ger ett romantiskt uttryck till bord och hem. Skålen blir en iögonfallande inredningsdetalj som kan fyllas med vackra frukter eller bara stå tom. Den behöver inte mycket mer, skålen är fantastisk som den är.

Kollektionen är ett samarbete mellan supermodellen Claudia Schiffer och Bordallo Pinheiro som tillsammans har tagit fram en samling verk präglad av varumärkets realistiska stil och Claudia Schiffers kärlek till lantliga miljöer. Med inspiration från det tyska området Rhens fjärilar vill Schiffer hylla sitt ursprung genom detta konstnärliga verk.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsskålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tabletter

Tabletter från Morris & Co

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Holmegaard

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Leonardo

Se alla produkter
Sous Vide

Sous Vide från Steba

Se alla produkter