Kosta Boda - "Domino Man" Fat Bertil Vallien

Jämför produkt Kosta Boda - "Domino Man" Fat Bertil Vallien online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - "Domino Man" Fat Bertil Vallien i kategorin Dekorationsfat här hos oss.

Produktinformation

Fat ur serien "Domino Man" formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Bitz - Kuverttallrik 22x12,8 cm Mörkblå -25%

Rektangulär kuverttallrik som tillför det lilla extra till dukningen. Går även bra att använda som serveringsfat förslagsvis till matbrödet eller till tapasbrickan. Den rustika stengodstallriken finns i flera härliga färger och har en blank yta med naturliga färgskiftningar tack vare den reaktiva glasyren. Detta ger varje tallrik ett unikt uttryck.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Fina att matcha i samma färg för ett enhetligt uttryck eller blanda för en färgsprakande dukning. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsfat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kryddor

Kryddor från Rivsalt

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Spode

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Big Green Egg

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från KitchenAid

Se alla produkter