Sidan innehåller annonslänkar

Kosta Boda - Contrast Fat 38 cm Vit

Beställ Kosta Boda - Contrast Fat 38 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kosta Boda - Contrast Fat 38 cm Vit inom kategorin Dekorationsfat.

Produktinformation

Vackert fat från Kosta Boda med ett konstnärligt uttryck designat av Anna Ehrner. Med sitt enkla men kraftfulla formspråk har glaskonstnären Anna Ehrner skapat klassiska serier som blivit till stora försäljningssuccéer, däribland Line och Contrast.

Ett särskilt kännetecken för Ehrner är de färgade slöjorna i inne i glasmassorna och de ringlande formerna som bland annat återfinns i serien Basket. Hon strävar efter att ta tillvara på glasets egna liv genom att se glasmassan som en kraft som inte går att tygla. .

Se gärna också

Magnor - Cape Dekorfat 35 cm Guld -25%

Cape Dekorfat från Norska Magnor är en nätt och elegant bricka i sirlig matt metall.

Brickans enkla men smakfulla stil gör att den passar utmärkt att duka fram kaffet på men även är snygg att ställa fram som en inredningsdetalj exempelvis med en vas eller några ljus på - möjligheterna är oändliga.

Brickan finns i flera eleganta utföranden och i serien hittar du även en presskanna och servettringar – alla med samma eleganta formspråk.

Formgiven av den norske inredningsarkitekten och tv-kändisen Halvor Bakke som hämtat inspiration till serien från sina många resor till Kapstaden i Sydafrika. Det diskreta mönstret är inspirerat av en kolonial smidesport tillverkad i Cape Dutch-stil som Halvor Bakke sett under en resa.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsfat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödrostar

Brödrostar från Dualit

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Aida

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Muurla

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter