&klevering - Treasure Fat Spegel Rektangel 25x16 cm Lila

Jämför produkt &klevering - Treasure Fat Spegel Rektangel 25x16 cm Lila online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten &klevering - Treasure Fat Spegel Rektangel 25x16 cm Lila i kategorin Dekorationsfat här hos oss.

Produktinformation

Fat i spegelglas från Klevering, perfekt som förvaring av smycken, nycklar eller godsaker. Matcha gärna med andra inredningsdetaljer från Klevering. .

Se gärna också

Bitz - Kuverttallrik 22x12,8 cm Rosa -50%

Rektangulär kuverttallrik som tillför det lilla extra till dukningen. Går även bra att använda som serveringsfat förslagsvis till matbrödet eller till tapasbrickan. Den rustika stengodstallriken finns i flera härliga färger och har en blank yta med naturliga färgskiftningar tack vare den reaktiva glasyren. Detta ger varje tallrik ett unikt uttryck.

Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C. Fina att matcha i samma färg för ett enhetligt uttryck eller blanda för en färgsprakande dukning. Upptäck även fler delar ur Bitz stengodsservis.

Stengodsserien från Bitz är utvecklad tillsammans med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen och låta mättnadskänslan infinna sig är en bra grund för att slippa riskera att man lämnar bordet alldeles för mätt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dekorationsfat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Bitz

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från LUND LONDON

Se alla produkter
Kittlar

Kittlar från Le Creuset

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter