Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm

Jämför produkt Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Mobil Mus med Ballonger 21 cm i kategorin Dekorationsartiklar övrigt här hos oss.

Produktinformation

Den här söta lilla mobil musen med ballong är tillverkad av handtovad ull i Nepal, som är känt för sin långa tradition inom hantverket. Dekorera barnrummet med den här fina och mjuka mobilen.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Cooee - Oval Krans/Ljushållare 49x21 cm Rostfri -25%

Dekorativ oval metallring i mässing eller rostfritt stål som du hänger i fönstret eller mot en vägg. Klä in den i kvistar, torkade blommor eller vackra band, beroende på säsong eller humör. En hållare för värmeljus medföljer, vilken kläms fast på ringens nedre kant. 

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serviser set

Serviser set från HACKEFORS

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Åsas Tomtebod

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Solstickan

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bungalow

Se alla produkter