Afroart - Girlang Ballonger 100 cm

Beställ Afroart - Girlang Ballonger 100 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Girlang Ballonger 100 cm inom kategorin Dekorationsartiklar övrigt.

Produktinformation

Handgjord girlang med ballonger från Afroart. Den här charmiga girlangen med ballonger i olika färger och mönster är perfekt att hänga i barnrummet.

Den är lika fin att låta hänga fritt i rummet som den är att hänga i fönstret. Girlangen är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal.

Landet är känt för sin långa tradition inom detta hantverk. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Cooee - Wreath Krans 40 cm Rostfri -25%

Dekorativ metallring i mässing eller rostfritt stål som du hänger i fönstret eller mot en vägg. Klä in den i kvistar, torkade blommor eller vackra band, beroende på säsong eller humör. Ringen finns i två storlekar.

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Eva Solo

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Vintage

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter
Picknickkorgar  Kylväskor

Picknickkorgar Kylväskor från Cilio

Se alla produkter