Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Mobil Måne/Pojke 25 cm

Beställ Afroart - Mobil Måne/Pojke 25 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Mobil Måne/Pojke 25 cm inom kategorin Dekorationer.

Produktinformation

Mobil från Afroart som föreställer en liten pojke och en måne. Fin att hänga över spjälsäng eller skötbord, passar även i fönstret.

Ger en lugn och harmonisk känsla. Tillverkad på högländerna i Nepal av ull som tovats för hand.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Sand/Shell

En stilren Bonbonniere i Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.

Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i. Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.

Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design. Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Vintage

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Naturally Med

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Diverse

Diverse från hemtex

Se alla produkter