Sidan innehåller annonslänkar

Kochblume - Degskrapa med Hål

Beställ Kochblume - Degskrapa med Hål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kochblume - Degskrapa med Hål inom kategorin Degskrapor.

Produktinformation

Degskrapa i silikon med hål för upphängning från det tyska köksföretaget Kochblume.En degskrapa är ett måste för den som älskar att baka och vill minimera svinn och städtid. Gör bakstöket till ett minne blott och skrapa lätt bort degrester från bunkar och bakbord för enkel rengöring av dina bakningstillbehör.

Denna degskrapa är helt gjord i BPA-fri silikon som är ett av de mest idealiska materialen för köksverktyg på grund av sin hållbarhet och kompatibilitet med andra material för enkel användning utan slitage. Degskrapan har även hål för upphängning för praktisk förvaring när den ej används.Tyska Kochblume startades år 2010 med en klar vision om att revolutionera det moderna köket, och det har de sannerligen lyckats med! Med sina BPA-fria köksverktyg i silikon har de satt en ny standard inom matlagningsvärlden för både hållbarhet och ergonomi – allt för att göra det så enkelt som möjligt att få ett perfekt resultat i köket varje gång.

Se även andra produkter från Degskrapor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Spiegelau

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Äggredskap

Äggredskap från Äggcøddler

Se alla produkter