Aida - Harvey Longdrinkglas 36 cl 2-pack

Beställ Aida - Harvey Longdrinkglas 36 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Longdrinkglas 36 cl 2-pack inom kategorin Cocktailglas.

Produktinformation

Set med 2 longdrinkglas med en volym på 36 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Slå dig ned i soffan, lägg upp benen på schäslongen och avnjut en riktigt god drink efter en lång arbetsvecka ur ett av dessa eleganta longdrinkglas från aida. Longdrinkglas - eller highballglas som de också kallas – är perfekta för servering av odödliga drinkklassiker såsom Cuba Libres och Mojitos, och låter de åtnjutas på allra bästa sätt med en form framtagen för att förhöja drinkarnas smaker.

Dessa vackra longdrinkglas har tillverkats i högkvalitativt blyfritt glas och har ett exklusivt sofistikerat mönster som har tagits fram med inspiration tagen från klassiska kristallglas för en riktigt lyxig touch. Glasen har en volym på 36 cl och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Rig-Tig

Se alla produkter
Dessertbestick

Dessertbestick från Iittala

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Ronneby Bruk

Se alla produkter