Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Cocktailglas 26 cl 4-pack

Beställ Aida - Harvey Cocktailglas 26 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Cocktailglas 26 cl 4-pack inom kategorin Cocktailglas.

Produktinformation

Set med 4 höga cocktailglas med en volym på 26 cl från danska aidas Harvey-serie.Servera dina gäster smaskiga drinkar i stil med dessa höga cocktailglas från aida. Ett högkvalitativt glas kan göra stor skillnad på smakupplevelsen och hur en drink upplevs, och med dessa vackra glas vågar vi säga att du nog aldrig kommer att ha smakat godare cocktails.

Glasen från Harvey-serien är tillverkade i högkvalitativt blyfritt glas med ett elegant mönster som har inspirerats av klassiska kristallglas - modern elegans i en exklusiv paketering helt enkelt. Glasen kan rengöras i diskmaskin och tål temperaturer och varma drinkar på upp till 80 grader.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blomkrukor

Blomkrukor från Höganäs Keramik

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Scottish Made

Se alla produkter
Brödlådor

Brödlådor från Wesco

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Vintage

Se alla produkter