Kosta Boda - Champagneglas "Goldie" Ulrica Hydman Vallien 4 st

Jämför produkt Kosta Boda - Champagneglas "Goldie" Ulrica Hydman Vallien 4 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - Champagneglas "Goldie" Ulrica Hydman Vallien 4 st i kategorin Champagneglas här hos oss.

Produktinformation

4 st Champagneglas ur serien "Glodie" formgiven av Ulrica Hydman Vallien, för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Riedel - Performance Champagneglas 2-pack -39%

Performance champagneglas skiljer sig från övriga druvspecifika glas, eftersom champagne enligt tradition görs av mer än en druva. Glaset framhäver en specifik dryck och inte en specifik druva. Kupan är spetsig nertill, vilket gör att det bildas en ström av bubblor inuti glaset som nästan liknar en pelare. Denna formation är inte bara vacker att se på utan gör också att champagnens ”liv” förlängs. Kupans vida mittparti lyfter aromerna i drycken och den avsmalnande öppningen koncentrerar i sin tur doften till näsan. Öppningen styr även drycken till tungans främre del, vilket gör att upplevelsen av sötma blir större.

Vinglaset passar även till: Blanc de Blancs, Cava, Franciacorta, Prosseco, Sekt och andra mousserande viner.

Riedels serie Performance är ett måste för alla vinälskare!

Efter ett långt arbete och en mängd vinprovningar har Riedel kommit fram till att vinupplevelsen blir ännu bättre om vinet får mer yta att röra sig på. Detta uppnås genom Performance kristallglas med optiskt glas. Det optiska glaset är inte bara vackert att se på utan gör också att vinglasen blir lite större på insidan. På så sätt får vinet möjlighet att öppna upp sig och visa alla små nyanser.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Champagneglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kronljus

Kronljus från Stoff Nagel

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Beka

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Craft

Se alla produkter
Dukningsaccessoar

Dukningsaccessoar från Lind DNA

Se alla produkter