Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack

Beställ Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Passion Connoisseur Champagneglas 26,5 cl 2-pack inom kategorin Champagneglas.

Produktinformation

Set med 2 högkvalitativa champagneglas i blyfritt glas från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Fira in det nya året eller andra storslagna högtider med ett av dessa vackra champagneglas i din hand. Dessa glas från aidas Passion Connoisseur-serie är speciellt designade så att champagne och andra mousserande viner som avnjuts ur dem kommer till sin fulla rätt, med hjälp av kupan som har speciella punkter på botten som optimerar det mousserande vinets bubbeltid.

Champagneglasen är perfekta för alla sorters champagne, mousserande viner samt dessertviner såsom Sauternes, och har en modern design med glas av kristallik kvalité och tunna stjälkar som gör de otrolig bekväma att hålla i. Glasen är tillverkade i blyfritt glas och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Zwilling

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Iittala

Se alla produkter
Flanell påslakanset

Flanell påslakanset från hemtex

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter