Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Champ Vakumpump 10 cm

Jämför produkt AdHoc - Champ Vakumpump 10 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Champ Vakumpump 10 cm i kategorin Champagneförslutare här hos oss.

Produktinformation

Vakuumpump från Adhoc designad för att stoppa oxidationsprocessen för att spara aromen. Pumpa tills du känner motstånd.

Platt design som gör det enkelt att förvara flaskan i kylskåpsdörren. Funktionalitet, skönhet, kvalitet och god smak – en stark kvartett som sätter standarden för AdHocs produkter. .

Se gärna också

Georg Jensen - Sky Champagneförslutare -25%

Med denna eleganta champagneförslutare ur serien Sky från Georg Jensen kan du spara den öppnade champagnen eller det mousserande vinet till ett senare tillfälle och samtidigt behålla bubblorna.

Champagneförslutaren är speciellt framtagen för att passa flaskhalsen på den mousserande drycken och med sin nästan levande form är den både vacker och praktisk. Champagneförslutaren är en uppskattad gå-bort-present eller ett perfekt objekt att addera till din samling av bartillbehör.

Serien Sky är formgiven av den franska designern Aurélien Barbry som med sina designs skapar vackra kreationer till vardagen. Hans kollektion Sky är skapad utifrån denna ståndpunkt i vilken vi ser ett möte mellan elegans, modernitet och funktion.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Rörstrand

Se alla produkter
Bords- och vägglyktor

Bords- och vägglyktor från Tenderflame

Se alla produkter
Vakuumförpackare

Vakuumförpackare från OBH Nordica

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Exxent

Se alla produkter