Rörstrand - Kaffekopp med fat och assiett "Rosmarin"


Jämför produkt Rörstrand - Kaffekopp med fat och assiett "Rosmarin" online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Kaffekopp med fat och assiett "Rosmarin" i kategorin Burkar Servering här hos oss.

Produktinformation

Kaffekopp med fat och assiett från Rörstrand. Ostämplade ur serien "Rosmarin" av Hertha Bengtsson BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick.

Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt. .

Se gärna också

Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Förvaringsburk 1,4 L

Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i serien Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt, förstärkt och förstorat. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.

Tack vare det silikonförstärkta locket är burken perfekt för förvaring av havregryn, kaffebönor, ris och andra livsmedel som behöver hållas torra. Tål diskmaskin och uppvärmning i mikrovågsugnen.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm

Fatboy

FATBOY är ett svenskt rockabillyband.