Rörstrand - Burkar "Dill och Pill" och "Sill"


Jämför produkt Rörstrand - Burkar "Dill och Pill" och "Sill" online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - Burkar "Dill och Pill" och "Sill" i kategorin Burkar matlagning här hos oss.

Produktinformation

Burkar med dekoren "Dill och Pill" och "Sill" formgiven av Marianne Westman för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Arabia - Mumin Burk Trogen sitt ursprung 1,2 L

Fantastiskt fin burk från Arabia med muminmotivet, "Trogen sitt ursprung". Det visar en ny sida fylld av känslor, från Tove Janssons resa i sitt eget känsloliv. Serien tar sin inspiration från Toves sista muminbok, "Sent i november", som hon skrev strax efter att hon förlorat sin mamma. Muminpappan tar sin familj och flyttar till en fyr där de startar ett nytt liv. Det nya livet för Muminfamiljen är hårt och slitsamt och utmanar dem att reflektera över vilka de egentligen är. "Trogen sitt ursprung" är egentligen två historier som flätas samman, "Pappan och havet" och "Sent i november" och den melankoliska historien speglar den sorg och längtan Tove kände efter sin mor som gått bort.

Burken är mycket användbar, kanske till kaffe, kakor, förvaring av köksredskap, eller andra kära små ting.

Serien består av en mugg, en tallrik, en skål, en burk, en tekanna och en bricka.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm