Sidan innehåller annonslänkar

Rörstrand - Burk "Sill i Dill"


Beställ Rörstrand - Burk "Sill i Dill" på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rörstrand - Burk "Sill i Dill" inom kategorin Burkar matlagning.

Produktinformation

Burk med lock och dekoren "Sill i Dill" formgiven av Marianne Westman för Rörstrand.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Oxo - Pop Behållare 1,8 L

Pop behållaren från Oxo rymmer 1.8 liter och är perfekt att använda vid organisering i kök och skåp. Behållaren kan fyllas med torra ingredienser som flingor, pasta eller nötter. Locket har en silikonpackning som ser till att både sluta tätt samt bibehålla innehållets färskhet. Öppna behållaren genom att trycka upp knoppen, använd det sedan som handtag och förslut genom att trycka ner knoppen igen. Denna praktiska behållare har en kantig form vilket gör att den kan placeras dikt mot hörn och kanter samt ser till att du kan utnyttja skåpets eller bänkens utrymme till fullo. Tillverkad i ABS-plast och tål diskmaskin.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm

Aida

Aida är en opera i fyra akter med musik av Giuseppe Verdi. Libretto av Antonio Ghislanzoni efter Camille du Locles franska text (1868).