Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Skål 16 cm Kräm

Jämför produkt Kockums - Skål 16 cm Kräm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Skål 16 cm Kräm i kategorin Bunkar skålar här hos oss.

Produktinformation

Skål från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller till servering. Skålarna finns i en mängd olika färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra

Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror.

Se gärna också

Kockums - Skål 10 cm 4-pack Grå -30%

Liten skål i praktiskt 4-pack från Kockums Jernverk, passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering. Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida .

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkter i emaljerat stål ska värmas upp långsamt. Använd inte max värme på induktionshäll. - Hetta aldrig upp en tom gryta. - Kyl aldrig ett uppvärmt kokkärl i kallt vatten. Låt det svalna gradvis för att undvika termisk chock som kan få emaljen att spricka.

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Rory Dobner

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Iittala

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter