Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Skål 16 cm Gul

Beställ Kockums - Skål 16 cm Gul på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kockums - Skål 16 cm Gul inom kategorin Bunkar skålar.

Produktinformation

Skål från Kockums Jernverk, ett mångsidigt och funktionellt köksredskap som passar bra till matlagning, bakning eller till servering. Skålarna finns i en mängd olika färger, bara att välja din favorit!Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra

Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror.

Se gärna också

Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Grå -12%

Liten skål från Kockums Jernverk. Den lilla 10 cm skålen är tillverkad i emaljerat stål och passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering. Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.

Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Kockums Skål i emaljerad stål är 10 cm i diameter och 6,3 cm hög.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Spiegelau

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Anders Petter

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Sagaform

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter