Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Vit

Jämför produkt Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Vit i kategorin Bunkar skålar här hos oss.

Produktinformation

Liten skål från Kockums Jernverk. Den lilla 10 cm skålen är tillverkad i emaljerat stål och passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering.

Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.Kockums Skål i emaljerad stål är 10 cm i diameter och 6,3 cm hög. .

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matberedare

Matberedare från KitchenAid

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Vintage

Se alla produkter
Pastatallrikar

Pastatallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Morris & Co

Se alla produkter