Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Kräm

Jämför produkt Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Kräm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Kockums Skål Emaljerat Stål 10 cm Kräm i kategorin Bunkar skålar här hos oss.

Produktinformation

Liten skål från Kockums Jernverk. Den lilla 10 cm skålen är tillverkad i emaljerat stål och passar bra till frukostfilen, desserten eller som tillbehörsskål vid matlagning och servering.

Skålarna finns i de två klassiska signaturfärgerna cream med grön kant, vit med blå kant, samt i den nya kombinationen vit med grå undersida.Kockums emaljerade tallrikar och skålar har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätta att rengöra. Kärlen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro).

Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje tallrik av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.Kockums Skål i emaljerad stål är 10 cm i diameter och 6,3 cm hög. .

Se även andra produkter från Bunkar skålar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Eva Solo

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Yaxell

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Kaffepress

Kaffepress från Horwood

Se alla produkter