Sidan innehåller annonslänkar

Karimatto - Brödkniv 20 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med den vågtandade brödkniven från Karimatto by Culimat skär du allt från mjuka frallor till bröd med hårdare skorpa. Ihop med de andra tre knivarna ur samma serie täcker den här kniven de allra flesta behoven i köket och gör matlagningen till en fröjd.

Knivens blad är tillverkad av 5Cr15Mov som består av en kombination av molybden och vanadium. Stålets hårdhet på 56 HRC håller kniven vass länge och gör den dessutom lätt att slipa.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Brödknivar från andra varumärken

Upp till 32% rabatt
Fiskars - All Steel Brödkniv 22 cm

Brödknivar från Fiskars

Se vad Fiskars har inom Brödknivar.
Upp till 7% rabatt
Kineo Brödkniv 20 cm

Brödknivar från WMF

Utforska allt inom Brödknivar från WMF.
Wüsthof - Ikon Brödkniv 20 cm

Brödknivar från Wüsthof

Här har vi samlat Brödknivar från Wüsthof.
Satake - Kuro Brödsåg 25 cm

Brödknivar från Satake

Här har vi samlat Brödknivar från Satake.
Tramontina - Brödkniv 16 cm

Brödknivar från Tramontina

Här har vi samlat Brödknivar från Tramontina.
Yaxell - Ran Brödkniv 23 cm

Brödknivar från Yaxell

Här har vi samlat Brödknivar från Yaxell.

Se gärna också

Miyabi - Mizu 5000MCT Brödkniv 23 cm

Brödkniv från Miyabi serien Mizu5000MCT som med sin tandade och vassa klinga skär igenom brödets kant utan problem. Med den här kniven i din ägo behöver du inte klämma ihop brödet för att få en skiva, ger dig en perfekt skiva varje gång. Kniven kan med fördel användas till mer än bara bröd, den skivar också upp en melon eller ananas med lätthet. Detta hantverk är skapat i Japan av skickliga hantverkare som med traditionella metoder tillverkar otroliga knivar. Knivens kärna består av hårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är täckt av två lager hamrat rostfritt stål vilket ger bladet dess unika och vackra mönster. Bladet har sedan slipats enligt den traditionella tre-stegs metoden Honbuzake. För hand slipas bladet tre gånger för ökad skärpa vilket resulterar i en sylvass egg. Handtaget är tillverkat i Micarta, ett material som är både slitstarkt och bekvämt att hålla i. Metallocket på handtagets ände balanserar ut kniven och fulländar dess eleganta utseende. Brödknivens blad behöver inte underhållas lika ofta som icke-tandade men om kniven känns slö är det rekommenderat att lämna in den till en slipverkstad. Diska brödkniven för hand och torka direkt av med handduk eller trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2024