Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Grönsaksborste

Jämför produkt Kockums - Grönsaksborste online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Grönsaksborste i kategorin Borstar här hos oss.

Produktinformation

Grönsaksborste i obehandlat bokträ med ett klassiskt formspråk. Designen på borsten gör att du får ett bra grepp för att skrubba potatis, morötter och andra rotsaker.

När man borstar i stället för att skala behålls grönsakernas vitaminer bättre. Naturborsten har två olika fiberhårdheter. .

Se gärna också

ANDREE JARDIN - Tradition Tvålfat Kork -25%

Tradition Tvålfat i kork från Andrée Jardin är speciellt framtagen för att rymma våra fasta disktvålar.

Tvålfatets utformning gör att inget överflödigt vatten blir stående kvar på botten och på så sätt håller din tvål längre. Materialet som tvälfatet är tillverkat i är perfekt då korken ger tvålfatet ett bra grepp så den står stadigt på diskbänken. Tvålfatet passar även dina fasta tvålar i badrummet.

- 100 % naturlig kork från ek
- Tillverkad i Spanien

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Borstar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Picknickkorgar  Kylväskor

Picknickkorgar Kylväskor från Sagaform

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Big Green Egg

Se alla produkter
Småbestickset

Småbestickset från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Zassenhaus

Se alla produkter