Aida - RAW Organic Bordsunderlägg Silikon 6-pack Svart

Beställ Aida - RAW Organic Bordsunderlägg Silikon 6-pack Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - RAW Organic Bordsunderlägg Silikon 6-pack Svart inom kategorin Bordstabletter.

Produktinformation

Bordstabletten Raw från Aida är till för daglig användning, gjord i starkt material med smutsavvisande yta och halkfri silikonbas. Bordstabletten finns i flera härliga färger att välja mellan.

Kommer i 6-pack. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Se gärna också

Lind DNA - Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm Black

Med Leather Serene Curve Bordstablett L 37x44 cm ur Lind DNAs serie Leather Serene - The Authentic skapar du enkelt en både elegant och praktisk dukning. Bordstabletten Curve finns i en mängd härliga färger att välja mellan så att du kan skapa en personlig dukning. Att använda tabletter är både snyggt och smart, du tillför färg till din dukning samtidigt som du slipper eventuellt spill direkt på bordet.

Curve Leather Serene är tillverkade i OEKO-TEX® återvunnet läder med en gummerad undersida för att säkerställa att tabletten ligger still och inte glider iväg. Använd dem direkt på bordet eller som placemats på en duk, att duka med flera lager skapar en ombonad och genomtänkt känsla och ger dig möjlighet att addera ytterligare färg för en extra effektfull dukning.

Använd dem som de är eller komplettera med de matchande glasunderläggen för att skapa en helhet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Stelton

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Bitz

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från PotteryJo

Se alla produkter
Underlakan

Underlakan från hemtex

Se alla produkter