Sidan innehåller annonslänkar

Roccia Bordslampa 25 cm Borstad Mässing


Beställ Roccia Bordslampa 25 cm Borstad Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roccia Bordslampa 25 cm Borstad Mässing inom kategorin Bordslampor.

Se gärna också

Rosendahl - Soft Spot Solar Lampa 18,5 cm Oliv

Skapa mysig stämning både inomhus och utomhus med den solcellsdrivna lampan Soft Spot Solar från Rosendahl. Lampan kan även laddas med USB och tål temperaturer ned till -20 °C. Lampan har inbyggd sensor som lyser upp vid rörelse men går även att ställa in i manuellt läge. Låt den lysa upp terrassen och trädgården eller placera inomhus så att även hemmets mörka vrår lyses upp. .

Lampan som är designad av Maria Berntsen har en pulverbelagd metallram och finns i olika storlekar. Fina att kombinera för att skapa ett varierat ljussken.

- Solceller under kupan
- Laddningsbara batterier
- Kan laddas med både solljus och USB
- USB-kabel ingår
- Manuellt- eller automatiskt läge
- Batteritid 15 timmar, fullt laddad
- Laddningstid USB 1–4 timmar, fullt laddad
- Laddningstid solljus 7–10 timmar, fullt laddad
- Väder- och vindtålig
- Tål temperaturer ned till -20 °C
- Inbyggt batteri

Läs mer

Från kunskapsbanken

Globen

Globen, officiellt Avicii Arena (tidigare Ericsson Globe och Stockholm Globe Arena), är en arena belägen i Globenområdet i stadsdelen Johanneshov i Stockholm. Den invigdes den 19 februari 1989 och är världens största sfäriska byggnad. Sedan 5 februari 2010 leder en gondolbana med två runda gondoler upp till Globens topp, 85,20 meter över marken och 130 meter över havet, med namnet Skyview. Globen ägs av Stockholms stad (via SGA Fastigheter). Globen drivs av Stockholm Live.