Sidan innehåller annonslänkar

Affe Bordlampa Guld/Svart IP20

Jämför produkt Affe Bordlampa Guld/Svart IP20 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Affe Bordlampa Guld/Svart IP20 i kategorin Bordslampor här hos oss.

Se gärna också

Eva Solo - SunLight Trädgårdslampa med spett solcell 37 cm -27%

Nu kan du både skapa belysning på ett energismart sätt – utan krånglet med sladdar – som ger perfekt trivselbelysning utomhus. Denna solcellslampa har ett spett för att kunna placeras runt om i trädgården för att lättare kunna orientera sig i mörkret eller skapa en underbar stämning. Den drivs av soljus--det varmaste, härligaste och det mest energigivande ljuset av alla och något som vi behöver för att bli pigga. Med sin vackra form och smarta funktioner kommer dem bli sommarens favorit för mysiga kvällar.

SunLight är en serie soljuslampor med dolda solceller. Under dagen fångar lampan upp solstrålarna, så att den kan lysa i mörkret på kvällen. Vid laddning en hel dag i solen kan lampan lysa i upp till 20 timmar, beroende på väderförhållandena när den laddas. Lamporna har en av-/på-knapp och en smart autofunktion som gör att du kan ställa in den så att den tänds och släcks automatiskt. Dessa lampor är ett perfekt val för miljömedvetna konsumenter som letar efter CO2-vänliga produkter, men som samtidigt värdesätter design och funktion. Solcellslampan SunLight är tillverkad i frostat glas och foten/spettet är av anodiserat aluminium. Med sitt frostsäkra glas kan du njuta av dem året runt. LED-glödlampa med 15 000 timmars brinntid och litiumbatteri ingår.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Arabia

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Spiegelau

Se alla produkter