Robert Welch - Skye Bestickset 42 delar

-50%

Jämför produkt Robert Welch - Skye Bestickset 42 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Robert Welch - Skye Bestickset 42 delar i kategorin Bestickset 42 här hos oss.

Produktinformation

Ett fantastiskt bestickset ur serien Skye från Robert Welch som med sina linjemönstrade handtag ger ett unikt och elegant uttryck till det dukade bordet. Besticksetet innehåller- 6 knivar - 6 gafflar - 6 soppskedar - 6 förrättsknivar - 6 förrättsgafflar - 6 dessertskedar - 6 teskedar Sky-serien är en samling eleganta och unika bestick som genomsyras av modern design.

Kännetecknande för serien är bestickens handtag som har ett vackert ytmönster inspirerat av silversmedens teknik då hammaren används för att hyvla fram ett linjerat mönster. En kollektion som med sin välbalanserade utformning ger ett bekvämt grepp och förgyller såväl vardagsmåltiderna som de mer festliga.

Alla bestick är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för att ge en sådan fin skärpa som möjligt. Rengörs enkelt i diskmaskin. .

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia