Robert Welch - Skye Bestickset 24 delar

-50%

Beställ Robert Welch - Skye Bestickset 24 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Skye Bestickset 24 delar inom kategorin Bestickset 24.

Produktinformation

Bestickset i 24 delar ur serien Skye från Robert Welch. Besticken är tillverkade i rostfritt stål och har en spegelblank yta som vackert kombineras med det linjemönstrade handtaget.

En uppsättning bestick som sätter guldkant på vardagen och läckert förgyller dukningen vid festligare tillfällen. Bestickuppsättningen innehåller - 6 gafflar - 6 knivar - 6 matskedar - 6 teskedar Sky-serien är en samling eleganta och unika bestick som genomsyras av modern design.

Kännetecknande för serien är bestickens handtag som har ett vackert ytmönster inspirerat av silversmedens teknik då hammaren används för att hyvla fram ett linjerat mönster. En kollektion som med sin välbalanserade utformning ger ett bekvämt grepp och förgyller såväl vardagsmåltiderna som de mer festliga.

Alla bestick är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för att ge en sådan fin skärpa som möjligt. Rengörs enkelt i diskmaskin. .

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia