Robert Welch - Honeybourne Bestickset 24 delar

-31%

Beställ Robert Welch - Honeybourne Bestickset 24 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Honeybourne Bestickset 24 delar inom kategorin Bestickset 24.

Produktinformation

Bestickuppsättningen Honeybourne i 24 delar från Robert Welch är tillverkat i högkvalitativt, blankpolerat rostfritt stål som ger ett ytterligare djup till dukningen. Honeybournes klassiska men moderna design ger ett vackert uttryck till det dukade bordet och handtagen med mönster inspirerade av silversmedens hammarteknik kompletterar besticket.

En uppsättning välbalanserade bestick som sätter guldkant på vardagsmiddagen och fulländar den mer festliga måltiden. Knivarna har ett blad av extra hårt rostfritt stål som ger en fin och vass skärpa och de tjockare handtagen ger ett ergonomiskt grepp.

Besticken tål maskindisk. Besticksetet innehåller - 6 gafflar - 6 knivar - 6 matskedar - 6 teskedar .

Se gärna också

Vargen & Thor - Vargen & Thor Bestickset Bambini 16-delar Luce Guld

Bambini – besticksetet som är ett riktigt hantverk, från västkustbaserade Vargen & Thor. Besticken är tillverkade i italienskt rostfritt stål, och kommer göra dukningen till något speciellt. En måltid handlar om så mycket mer än bara maten – med gott sällskap och vackra bestick i handen höjs stämningen till en ny nivå. Bambini kommer i flera olika utföranden, alla med sin egna karaktär. ?Besticksetet är en limiterad utgåva och kommer i en vacker låda, en perfekt present, till studenten eller födelsedagsfirandet. Bara att sätta ett vackert band runt, och ge bort! Ett set innehåller 16 bestick. 4 gafflar, 4 skedar, 4 knivar och 4 teskedar. De har en rejäl tyngd, och en balanserad tyngd, en riktigt härlig känsla. Vill du proväta med besticken innan du köper dem? Om du har vägarna förbi Stockholm och Emilio och Åsa Ingrossos restaurang La Perla, så finns Bambini där i polerat silver. - Bra tyngd och en rejäl känsla - Kan diskas i diskmaskin -Sylvass kniv som fungerar bra även för kött - Tillverkat av italienskt rostfritt stål - Längder (cm) Kniv 22,9, Sked 19,5, Gaffel 20, Tesked 13,5

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia