Sidan innehåller annonslänkar

Rörstrand - "Bengali" Knivställ


Jämför produkt Rörstrand - "Bengali" Knivställ online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rörstrand - "Bengali" Knivställ i kategorin Bestick Tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Knivställ ur serien "Bengali" av Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

JOSEPH JOSEPH - Duo Bestickhållare 17 cm Grå

Stilren bestickhållare från Joseph Joseph med plats för diverse köksredskap och med en praktisk bricka under för att förvara ex små flaskor mm på.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm