Aida - Raw Förvaringskärl 15x20 cm Brun Metallic

Beställ Aida - Raw Förvaringskärl 15x20 cm Brun Metallic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Förvaringskärl 15x20 cm Brun Metallic inom kategorin Bestick- och knivförvaringar.

Produktinformation

Med Raw förvaringskärl kan du låta dina slevar och andra köksredskap stå framme på köksbänken som en snygg inredningsdetalj. Tillverkad i dubbelbränt stengods av högsta kvalitet med repfri, reaktivglasyr.

Se gärna också

Yamazaki - Tower Kryddställ 21x18 cm Svart -25%

Kryddställ i vitmålat rostfritt stål som mäter 21x18 cm från Yamazakis populära Tower-serie.

Samla dina kryddor och kondiment på ett och samma ställe med detta stiligt minimalistiska kryddställ från Yamazaki. Med det inbygga praktiska handtaget förflyttas stället enkelt mellan köksbänk och matbord så att du lätt och smidigt kan erbjuda dina middagsgäster en stor variation av smaktillsatser utan att behöva springa fram och tillbaka.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivblock

Knivblock från Wüsthof

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från WMF

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Tramontina

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Smeg

Se alla produkter