Sidan innehåller annonslänkar
Bar Craft

Set Cognacsglas + Värmare

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Set Cognacsglas + Värmare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Set Cognacsglas + Värmare i kategorin Bartillbehörövrigt här hos oss.

Produktinformation

Det här är den perfekta presenten till dig som älskar brandy och cognac! Setet består av ett cognacsglas och en krompläterad ställning som har plats för ett värmeljus undertill Ställ glaset i värmaren och avnjut en perfekt uppvärmd dryck! Värmeljus medföljer ej.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Bar

Bar eller BAR kan syfta på: Bar (måttenhet) – en måttenhet för tryck. Barlokal – en lokal där drinkar med mera serveras Bardisk – en disk mellan servitören och kunden Bar – en benämning på en metavariabel Hertigdömet Bar – ett hertigdöme i Bar-le-Duc i Frankrike bar – språkkod för bayerska Bar (film) – en film från 2001 Barkonfederationen – en konfederation med medlemmar av polska adeln bildad i Bar 1768 Mjölkbar – en enklare matservering med självservering utan utskänkningsrättigheter

Craft

Craft är ett svenskt black metal-band, bildat år 1994. Från början kallade de sig Nocta, men bytte 1998 namn till Craft. Bandets texter behandlar bland annat förstörelse, död, ondska, misantropi, kaos, nihilism och hat.