Sidan innehåller annonslänkar
Swedish Tonic

Gin & Tonic Glögg 0,5% 500 ml

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Gin & Tonic Glögg 0,5% 500 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gin & Tonic Glögg 0,5% 500 ml i kategorin Bartillbehörövrigt här hos oss.

Produktinformation

Att dricka kryddat varmt vin är något som vi nordbor gjort sedan år 1609. Det sägs att Gustav Vasa tyckte bäst om att krydda sitt vin med kanel och kryddnejlika.

Vilka är vi att säga emot? Några århundraden senare, under 1800-talet, uppfann brittiska soldater tonic på grund av att de led av feber och malaria. Som skydd mot malaria drack de en dryck gjord på kinin, utvunnet ur Kinabark.

För smakens skull tillsattes socker och kryddor, på så vis föddes en klassiker. Gin & Tonic Glögg från Swedish Tonic är en nytänkande juldryck som kombinerar det bästa från både glögg och tonic, med ett slående resultat! Drick den helst varm för den perfekta stämningen, men passar även kall, eller spetsad med lite gin

Ingredienser Vatten, Agavesirap*, Rårörssocker*, Juice*(Apelsin, Lime, Citron) Från Koncentrat, Citronsyra, Naturliga Extrakt, Bränt Socker, Kinabark (AromKinin), Kryddor*, Konserveringsmedel Natriumbensonat, Kaliumsorbat. *Ekologisk Ingrediens .

Visa fler