Dorre

Drickaback med Flasköppnare Trä

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Drickaback med Flasköppnare Trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Drickaback med Flasköppnare Trä i kategorin Bartillbehörövrigt här hos oss.

Produktinformation

Dorre flaskback i trä och med handtag och flasköppnare i smide. Lådan har plats för 6 ölflaskor, läskburkar, vinäger, olja eller såser på flaska, perfekt till picknicken, bastubadet eller strandhänget.

Du kan även fylla lådan med köksredskap och låta den stå framme på köksbänken eller ute vid grillen redo för användning. Flaskbacken fungerar även bra som en liten kryddodling i köket.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Rörstrand

Rörstrand kan syfta på: Rörstrands porslinsfabrik – en tidigare svensk porslinstillverkare Rörstrandsområdet – ett informellt område i Vasastan i Stockholms innerstad Rörstrands slott – en byggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsgatan – en gata i Vasastaden i Stockholm Rörstrandskyrkan – en kyrkobyggnad i Rörstrandsområdet Rörstrandsviken – namnet på en del av Karlbergssjön under 1800-talet Gamla och Nya Rörstrandskvarnen – två tidigare väderkvarnar i nuvarande Vasastaden i Stockholm