Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart

Beställ AdHoc - Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Produktinformation

AdHoc"s Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart är den perfekta lösningen för att hålla champagnekorkar stadigt på plats. Denna eleganta och robusta stopp är tillverkad av högkvalitativt material och är tillverkad av designern nan.

Detaljerna får denna stopp att skilja sig från mängden och den svarta färgen ger en lyxig och exklusiv känsla. Champagnestoppen är 8,2 cm bred och 1,7 cm hög, vilket gör den lätt att använda och förvara.

Den har en speciell konstruktion som förhindrar att korken skadas och gör att den stannar stadigt på plats. Den har också en mjuk och behaglig yta som gör att den är skonsam mot dina händer.

AdHoc"s Champagnestopp 8,2x1,7 cm Svart är ett praktiskt och stilrent tillbehör som är perfekt för att hålla champagnekorken stadigt på plats. Den högkvalitativa konstruktionen gör det möjligt för den att klara av hårda tag och den svarta färgen ger en exklusiv och lyxig känsla.

Produkter från kända varumärken
Avecglas

Avecglas från Riedel

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Eva Solo

Se alla produkter
Tändstickor

Tändstickor från Solstickan

Se alla produkter