AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart

Beställ AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Champ Vinstopp 5x3 cm Svart inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Produktinformation

Vinstopp från AdHoc som förseglar flaskan och håller den lufttät. Platt design så att flaskan passar perfekt i kylskåpsdörren.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Swedish Tonic - Shakerset

Den som vill mixa sina egna drinkar behöver självklart redskapen för att lyckas och för att lyckas behöver man bland annat en riktigt bra shaker, det skadar ju inte heller om den är snygg. Detta stilrena shakerset består av tre komponenter: en överdel i borstat rostfritt stål, en underdel och sil som är pläterade med en mattsvart färg av högsta kvalitét. Bli proffs på att mixa drinkar eller ge bort en mycket uppskattad present till exempelvis en nybakad student eller en riktig drink connoisseur.

Specifikationer
- 1 underdel i mattsvart. Volym 1 l
- 1 överdel i rostfritt stål. Volym 0.7 l
- 1 sil i mattsvart/rostfritt stål

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ishinkar

Ishinkar från Vintage

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från ECOlunchbox

Se alla produkter
Kokböcker

Kokböcker från Bonnier Fakta

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från AdHoc

Se alla produkter