Robert Welch - Radford Bright Barngaffel 14,9 cm


Beställ Robert Welch - Radford Bright Barngaffel 14,9 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Radford Bright Barngaffel 14,9 cm inom kategorin Barnbestick.

Produktinformation

En fin barngaffel i rostfritt stål och blank yta som enkelt rengörs i diskmaskin efter användning. Gaffelns lite bredare handtag ger de små händerna ett bra grepp och är anpassat efter barnens rörelseförmåga.

Ett perfekt bestick att duka fram tillsammans med Radford Bright bestickserien för vuxna. Radford Bright förgyller bordet med dess klassiska design och fulländar alla dukningar.

De mångsidiga besticken passar perfekt till den mer intima middagen som till den mer storslagna tillsammans med vänner och familj. Alla bestick i serien är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalité och knivarna har ett extra hårt blad för fin skärpa. .

Se gärna också

Kay Bojesen - Grand Prix Bestickset Barn med Underlägg

Sött bestickset i 3-delar för den lille finsmakaren! Besticksetet för barn från Kay Bojesens klassiska serie Grand Prix är omslaget i praktiskt canvasfodral som även kan användas som bordstablett och skyddar duken från små kladdiga fingrar. Besticken är tillverkade av polerat rostfritt stål och är en perfekt gåva till dopet eller som födelsedagspresent till den allra minsta. Upptäck även fler söta artiklar för barn i serien Grand Prix.

Kay Bojesen vann första pris för sina bestick 1951 i Milanotriennalen och gav därefter serien namnet Grand Prix efter priset med samma namn.

I serien ingår
- 1 skedgaffel 15,5 cm
- 1 barnsked 15 cm
- 1 barnkniv 18 cm
- 1 bordstablett/canvasfodral

Läs mer

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia