Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Barnbestick 4 delar Svart

Jämför produkt Aida - Barnbestick 4 delar Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Barnbestick 4 delar Svart i kategorin Barnbestick här hos oss.

Produktinformation

Set med barnbestick i 4 delar från danska aidas bästäljande Atelier-serie.Ge ditt barn ett alldeles eget bestickset i miniformat! Nu finns aidas allra populäraste bestickserie Atelier även för de mindre i familjen, med en söt anpassad design med graverade djur på varje bestickdel som gör måltiderna lite roligare Besticken är tillverkade i rostfritt stål och är simpelt utformade för enkel användning.I setet ingår1 x Gaffel1 x Kniv1 x Soppsked1 x DessertskedDanska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Springformar

Springformar från Guardini

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Robert Welch

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Hay

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter