Produkter från Bakstenar Pizza

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Bakstenar Pizza? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Bakstenar Pizza. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Bakstenar Pizza så har du kommit rätt.
Sortera

Bakstenar Pizza

Hitta produkter inom kategorin Bakstenar Pizza till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bakstenar Pizza.

Baksten, ugnssten eller pizzasten är en tjockare skiva av något slags sten, ofta granit eller kalksten, som används i ugnar för att det som bakas i ugnen skall bli som om det bakats i en stenugn. Den kan användas när man gräddar pizza eller bröd. Bakstenen gör att ugnen bibehåller en jämn och hög temperaturnivå, vilket i sin tur resulterar i en hårdare skorpa och annan karaktär. Vid användning placeras bakstenen på plåt eller galler i nedre delen av en kall ugn. När stenen blivit varm och ugnen uppnått rätt temperatur låter man grädda bakverket på ugnsstenen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Force Blue Pizzaplåt i järn Ø 24cm