Sidan innehåller annonslänkar

RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Moonbeam


Jämför produkt RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Moonbeam online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Moonbeam i kategorin Badrum här hos oss.

Produktinformation

Stor badhandduk i 100% organisk bomull. Blomus frottéhanddukar möter de högsta kraven på bekvämlighet och kvalitet.

Bara det finaste bomullsgarnet har använts och det märks när du använder handduken - den är oerhört skön och mjuk mot kroppen. För att bevara den höga kvaliteten rekommenderar vi att att du inte använder blekmedel eller mjukgörare vid tvätt.

För att bevara den mjuka, fluffiga känslan rekommenderar vi att du torktumlar dem. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt.

Se gärna också

RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Micro Chip

Stor badhandduk i 100% organisk bomull. Blomus frottéhanddukar möter de högsta kraven på bekvämlighet och kvalitet. Bara det finaste bomullsgarnet har använts och det märks när du använder handduken - den är oerhört skön och mjuk mot kroppen. För att bevara den höga kvaliteten rekommenderar vi att att du inte använder blekmedel eller mjukgörare vid tvätt. För att bevara den mjuka, fluffiga känslan rekommenderar vi att du torktumlar dem. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt. Mått 100x200 cm Material 100% organisk bomull, frotté 700 g/m2 Färg Micro Chip RIVA handduk finns även som gästhandduk i set om två stycken

Läs mer

Från kunskapsbanken

Dixie

Dixie, ibland Land of Dixie eller Dixieland, benämning på sydstaterna i USA. Namnet sägs härstamma från en tiodollarssedel utgiven under tidigt 1800-tal i Louisiana med texten "Ten" på ena sidan, och "Dix" ("tio" på franska) på den andra sidan.