Sidan innehåller annonslänkar

RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Agave Green


Beställ RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Agave Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten RIVA Badhandduk, 100 x 200 cm Agave Green inom kategorin Badrum.

Produktinformation

Stor badhandduk i 100% organisk bomull. Blomus frottéhanddukar möter de högsta kraven på bekvämlighet och kvalitet.

Bara det finaste bomullsgarnet har använts och det märks när du använder handduken - den är oerhört skön och mjuk mot kroppen. För att bevara den höga kvaliteten rekommenderar vi att att du inte använder blekmedel eller mjukgörare vid tvätt.

För att bevara den mjuka, fluffiga känslan rekommenderar vi att du torktumlar dem. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt.

Se gärna också

RIVA Gästhandduk Set/2, 30 x 50 cm Micro Chip

Set/2 gästhanddukar i 100% organisk bomull. Blomus frottéhanddukar möter de högsta kraven på bekvämlighet och kvalitet. Bara det finaste bomullsgarnet har använts och det märks när du använder handduken - den är oerhört skön och mjuk mot kroppen. För att bevara den höga kvaliteten rekommenderar vi att att du inte använder blekmedel eller mjukgörare vid tvätt. För att bevara den mjuka, fluffiga känslan rekommenderar vi att du torktumlar dem. Handdukens frotté är GOTS-certifierad (Global Organic Textile Standard), vilket säkerställer att handduken kommer från en miljövänlig produktionskedja, från bomullsfältet till färdig produkt. Mått 30x50 cm Material 100% organisk bomull, frotté 700 g/m2 Färg Micro Chip RIVA handduk finns även som stor och mysig badhandduk.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Dixie

Dixie, ibland Land of Dixie eller Dixieland, benämning på sydstaterna i USA. Namnet sägs härstamma från en tiodollarssedel utgiven under tidigt 1800-tal i Louisiana med texten "Ten" på ena sidan, och "Dix" ("tio" på franska) på den andra sidan.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995