1984 Badhandduk 70x140 cm Bomull Svart/Cream

Jämför produkt 1984 Badhandduk 70x140 cm Bomull Svart/Cream online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1984 Badhandduk 70x140 cm Bomull Svart/Cream i kategorin Badlakan här hos oss.

Se gärna också

Oliane Organic badlakan mintgrön

Enfärgad mjuk och skön handduk i 100% bomull. En handduk med klassisk design och bra absorberingsförmåga som passar de flesta badrum och inredningsstilar. Vår handduksserie Oliane är tillverkat av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull. GOTS-certifieringen ställer krav på att minst 70% av fibrerna skall vara ekologiskt odlade och att textilierna ska uppfylla miljö-och hälsokrav genom hela produktionsprocessen. Sociala kriterier och säkerhet för arbetarna är också inkluderat i kraven. Handduksserien finns i tre olika storlekar. Vikt 600 g/m². Maskintvätt 60 grader.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bestick- och knivförvaringar

Bestick- och knivförvaringar från Yaxell

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Bosch

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Sthål

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Design House Stockholm

Se alla produkter