Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun

Jämför produkt Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Raw Tallrik 20 cm Brun i kategorin Assietter här hos oss.

Produktinformation

En tallrik ur serien Raw från Aida tillverkad i högkvalitativt stengods, i design av Christiane Schaumburg-Müller. Den här tallriken är perfekt att duka fram till desserten, lunchen eller brunchen och kommer med sin tidlösa och moderna design förgylla alla dukningar.

Tallriken har mjuka, runda kanter och en vacker glaserad yta. Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods.

Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning.

Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.Tallriken kan diskas i diskmaskin och tål mikrovågsugn, frys och ugn.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Rösle

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Gefle

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Kosta Boda

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter